De première van het toneelstuk ‘Het Schoenlappersvrouwtje’ komt er binnenkort aan, vandaar dat Dirk Couvent regisseur bij het toneelgezelschap Het Vierde Oor uit Olen te gast was bij Nnieuws-ThalsFM.



Wie toneel als een totaalbeleving wil ervaren, moet zeker de speeldata van het stuk ‘ Het Schoenlappersvrouwtje’ van auteur Garcia Lorca in de gaten houden.
 
Dirk Couvent heeft een moderne twist gegeven aan het stuk uit de jaren ’30. Hij toverde ‘Het Schoenlappersvrouwtje’  om tot een luchtige en vooral zeer toegankelijke familievoorstelling.  Zang, dans, circusnummers en live muziek worden vlot verweven met een thema dat ook vandaag de dag nog bijzonder actueel is, namelijk het leeftijdsverschil tussen levenspartners.

Voor de samenwerking met kinderkoor Wanted, circusschool Locorotondo en een aantal gastmuzikanten mocht de regisseur wel al zijn organisatorische capaciteiten bovenhalen.

Tijdens de repetities die doorgingen met een zeer grote groep acteurs, dansers en muzikanten kreeg het stuk gaandeweg zijn definitieve vorm. 
De rol van schoenlapper Galtero wordt gespeeld door Filip Steyaert en Linne Vermeiren kruipt in de huid van het schoenlappersvrouwtje Luzia.

‘Het Schoenlappersvrouwtje’ gaat in première op 19 november in de Theaterzaal van Het Vierde Oor Teunenberg in Olen-centrum. Op 25 november wordt de voorstelling gespeeld tvv Music For Life.

Reserveren voor ‘Het Schoenlappersvrouwtje’ kan via de website www.hetvierdeoor.be of via 0475-523.513. http://www.hetvierdeoor.be

Het interview met Dirk Couvent en één van de jonge talentrijke acteurs/ zangers Jeroen Peeters (zoon van Marc nvdr.) uit Herentals wordt uitgezonden op woensdag 16 november tussen 12 en 13u via tijdens Anita's Lunchbox op radio ThalsFM 105.7 en is op hetzelfde moment ook te beluisteren via de site van Nnieuws-ThalsFM.